L’alumnat de Transport i Logística visita el Port de Palma

En el transport de mercaderies, el transport marítim esdevé cabdal. Aquesta importància es fa més palesa a les Illes Balears, ja que com a conseqüència del fet insular, el Port de Palma (juntament amb el d’Alcúdia en menor mesura) és el lloc d’entrada de la gran majoria de béns que trobam als prestatges dels supermercats, botigues, etc. 

Durant els seus estudis, l’alumnat del cicle estudia l’organització del transport de mercaderies i les operacions d’estiba, desestiba, etc. en diversos mòduls del pla d’estudis. Per tant, la visita al Port de Palma és una fita imprescindible pels alumnes de Transport i Logística. Per això, el passat 19 de gener, els alumnes del Grau Superior de Transport i Logística van visitar les seves instal·lacions. 

L’alumnat va poder veure les maniobres de sortida de diversos bucs, els professionals que hi intervenen i l’argot que utilitzen. També se’ls mostrà el Moll de Ribera, la Terminal mixta i la Terminal de combustibles. Durant la nostra estada al recinte portuari, vam poder gaudir de les explicacions de Raimond Jaume, de Relacions Institucionals i Comunicació, a qui volem agrair la seva amabilitat. 

Sense cap dubte, va ser una jornada molt profitosa i ens va permetre conèixer de primera mà el lloc per on passen totes les mercaderies que consumim i que esdevé un reflex de la situació econòmica i demogràfica de la nostra illa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *