Visita al buc Abel Matutes de Balearia

El passat dimecres 9 de març el nostre alumnat del Grau Superior de Transport i Logística varen visitar la companyia Balearia. Conegueren el funcionament de la seva logística. Així, varen conèixer de primera mà els tràmits i documentació necessaris que es duen a terme per embarcar vehicles i mercaderies i l’operativa d’estiba al vaixell.

Gràcies a les facilitats que ens donà l’empresa i a la bona organització de la sortida per part de Pilar Boix, directora de Comunicació de Balearia, l’alumnat va poder ser present durant totes les operacions esmentades. Aquest fet va permetre que l’alumnat pogués parlar amb els treballadors que hi intervenen. 

Després, el capità del vaixell Abel Matutes els va ensenyar l’interior d’aquest buc, de línia regular entre Palma i Barcelona. Balearia va incorporar aquest vaixell a la seva flota el 2009 i el 2019 hi va fer les tasques necessàries per convertir-lo en un smart ship que navega amb gas. A més a més, el ferri compta amb totes les innovacions tecnològiques. 

A més a més, en el transcurs de la visita, alguns alumnes plantejaren temes que són del seu interès, com les restriccions al transport relacionades amb l’IMDG (International Maritime Dangerous Goods Code).

La visita s’emmarca dins els mòduls del cicle en els quals s’estudia el transport de viatgers i el transport de mercaderies. L’alumnat i l’equip docent del cicle vol fer un agraïment especial a tot el personal de Balearia que els atengué. 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *