En Llorenç, alumne del GS de Transport i Logística, ha estat contractada per Eroski després del període de pràctiques

El 14 de març l’alumnat de segon del grau superior de Transport i Logística començà les seves pràctiques. Les empreses veuen la formació professional actual com la millor eina per tenir professionals formats i amb els coneixements actualitzats que són imprescindibles en un sector que es troba en constant canvi, modernització i digitalització. A continuació, trobareu una breu referència a la seva experiència.

En Llorenç volia conèixer tot el procés logístic d’una empresa. La cadena de supermercats Eroski té una plataforma que s’ha convertit en exemple de modernitat i eficiència. Aquestes instal·lacions es troben situades al polígon de Son Morro. 

El nostre alumne ha conegut tots els departaments, com expedició, producció, etc. La cap de recursos humans, Gema Martínez va dissenyar un calendari de formació que permeté que el nostre alumne treballàs amb tots els caps de les diferents seccions. 

Així, en Llorenç ha pogut tenir una visió global de la logística d’una empresa tan rellevant. Juan Manuel Ortega, tutor de pràctiques de l’empresa, amb gairebé trenta anys d’experiència a Eroski, considera que la formació professional és la formació del futur. El nostre alumne comença a treballar a Expedició el primer de juliol. Per tant, aquests estudis també han estat la seva porta d’accés al món laboral.

L’alumnat del grau superior de Transport i Logística ha oferit una molt bona imatge del centre gràcies a la seva actitud, constància, esforç i ganes d’aprendre i millorar la seva formació i la seva competència professional. Per nosaltres, la millor frase que podem sentir quan feim la darrera visita de Formació en centres de treball és que els gerents i tutors de pràctiques ens diguin que esperen alumnat nostre per fer les pràctiques el proper curs.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *