Na Gisela, alumna del GS de Transport i Logística, ha estat contractada per Balearia després del període de pràctiques

El 14 de març l’alumnat de segon del grau superior de Transport i Logística començà les seves pràctiques. Les empreses veuen la formació professional actual com la millor eina per tenir professionals formats i amb els coneixements actualitzats que són imprescindibles en un sector que es troba en constant canvi, modernització i digitalització. A continuació, trobareu una breu referència a la seva experiència.

El 27 de maig va concloure l’estada de pràctiques formatives de na Gisela, alumna del grau superior de Transport i Logística, a Balearia. Aquesta alumna tenia interès en fer les seves pràctiques a una naviliera, ja que tenia curiositat pel transport marítim. Així, gràcies a la col·laboració i bona predisposició de Balearia fou possible. 

Gisela ha fet les seves pràctiques al departament de Càrrega. La seva tutora de pràctiques a l’empresa ha estat Rosa Alemany, amb una dilatada experiència en el sector del transport i la logística, ja que ha treballat en diverses empreses que han esdevingut referents. Alemany defensa la necessitat de fomentar els estudis de formació professional. 

Gisela ha gaudit de les seves pràctiques i la cap del departament de Recursos Humans de Balearia oferí a la nostra alumna la possibilitat de fer un contracte laboral a partir del primer de juny.

L’alumnat del grau superior de Transport i Logística ha oferit una molt bona imatge del centre gràcies a la seva actitud, constància, esforç i ganes d’aprendre i millorar la seva formació i la seva competència professional. Per nosaltres, la millor frase que podem sentir quan feim la darrera visita de Formació en centres de treball és que els gerents i tutors de pràctiques ens diguin que esperen alumnat nostre per fer les pràctiques el proper curs.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *