Na Fabiane, alumna del GS de Transport i Logística, ha estat contractada per Mallorca Logispeed després del període de pràctiques

El 14 de març l’alumnat de segon del grau superior de Transport i Logística començà les seves pràctiques. Les empreses veuen la formació professional actual com la millor eina per tenir professionals formats i amb els coneixements actualitzats que són imprescindibles en un sector que es troba en constant canvi, modernització i digitalització. A continuació, trobareu una breu referència a la seva experiència.

Na Fabiane és alumna del grau superior de Transport i Logística i el 27 de maig finalitzà el seu període de pràctiques a Mallorca Logispeed. Aquesta filial de la companyia de transports alemanya Schumacher està en continu creixement i les seves instal·lacions es troben situades al polígon de Can Valero. 

La directora gerent és Luz Cloquell i ha estat la tutora de pràctiques a l’empresa de na Fabiane. Cloquell afirma que és necessari comptar amb joves formats en el sector del transport i la logística, ja que les empreses demanden aquest tipus de perfil professional. A més a més, assegura que la formació professional prepara molt millor als futurs treballadors que la formació universitària, atès que es tracta d’estudis més específics i amb una visió més pràctica de la realitat. 


La realització de les pràctiques ha estat molt positiva i no podia tenir conseqüències més positives, ja que dia 1 de juny, l’empresa va contractar la nostra alumna, gràcies a la seva bona actitud, esforç i dedicació. Fabiane inicia una carrera professional en aquesta empresa, que ja ha brindat l’oportunitat de fer una estada de formació a la central d’Alemanya.

L’alumnat del grau superior de Transport i Logística ha oferit una molt bona imatge del centre gràcies a la seva actitud, constància, esforç i ganes d’aprendre i millorar la seva formació i la seva competència professional. Per nosaltres, la millor frase que podem sentir quan feim la darrera visita de Formació en centres de treball és que els gerents i tutors de pràctiques ens diguin que esperen alumnat nostre per fer les pràctiques el proper curs.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *