Els alumnes de GS de Comerç Internacional visiten la plataforma de frescos d’Eroski situada al MercaPalma

La darrera setmana lectiva del curs, l’alumnat del Grau Superior de Comerç Internacional (modalitat de distància) visità les instal.lacions de la plataforma de frescos d’Eroski, situada a un lloc emblemàtic del comerç del sector primari de la nostra illa: Merca Palma.

De la mà de Juan Manuel Ortega, amb més de trenta anys d’experiència a l’empresa, els assistents gaudiren de veure la tecnologia utilitzada en el procés logístic i d’emmagatzematge de productes com fruita i verdura, carn i peix. 

Així, la mecanització i la digitalització del procés esdevenen factors clau per poder oferir el millor producte als clients.

A més a més, va ser una ocasió perfecta per poder veure l’aplicació pràctica dels coneixements teòrics que s’han estudiat a mòduls com Logística d’emmagatzematge. 

L’alumnat es mostrà agraït per aquest tipus d’iniciativa. De ben segur que el proper curs n’organitzarem més. Volem agrair a Eroski el seu suport i el fet d’obrir-nos una vegada més les seves portes i implicar-se amb els nostres cicles.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *