Juan Miquel Gual, premi extraordinari d’FP

El nostre alumne del cicle de Màrqueting i Publicitat, Joan Miquel Gual, premi extraordinari de Formació Professional de la família professional de Comerç de les Illes Balears.

Dilluns, 20 de juny, es va fer l’entrega per part del Conseller d’educació, Martí March i la Presidenta, Francina Armengol, dels premis extraordinaris de FP. El nostre alumne del cicle de Màrqueting i Publicitat, Joan Miquel Gual, ha estat premiat com a alumne amb millor nota de la família professional de Comerç de les IB.

Esdeveniment que es va celebrar en el marc incomparable del Consolat de Mar. Uns premis que valoren l’esforç i posen de manifest el valor de la formació professional, gràcies a la Conselleria d’Educació i Formació Professional per aquest reconeixement.

Enhorabona a tots els premiats, en especial al nostre alumne Joan Miquel Gual.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *